Zweefvliegtuig speelgoed: de trend in 2022

Delen? Graag:

Het ultieme speelgoed zweefvliegtuig is het aloude papieren vliegtuigje. Eenvoudig te maken en altijd leuk om mee te spelen. Het is alleen wel wat lastig om een papieren vliegtuigje buitenshuis te gebruiken. Dan ben je hem snel kwijt ;-). Zweefvliegtuig speelgoed is hier beter geschikt voor. Dat komt goed uit, want wij van Speelgoedsjop.nl zien dat speelgoed zweefvliegtuigen de trend zijn voor de zomer van 2022!

Zweefvliegtuigen zijn speelgoed dat is ontworpen voor gebruik buitenshuis. Ze zijn meestal gemaakt van plastic of hout en hebben een staart om ze hun vliegpatroon te geven. Zweefvliegtuigen kunnen in elke open ruimte worden gebruikt, maar worden vaak gebruikt in parken.

zweefvliegtuig speelgoed - Speelgoedsjop.nlHet is tijd om naar buiten te gaan en plezier te hebben met je gezin! Een zweefvliegtuig speelgoed is geweldig voor een gezin dat van het buitenleven wil genieten. Waar kun je het beste met je zweefvliegtuig spelen?

  1. in de tuin
  2. op het strand
  3. in het park
  4. in het bos
  5. tijdens een picnic

Type zweefvliegtuig speelgoed

Bij Speelgoedsjop.nl hebben we de volgende vliegtuigen voor jou:

  1. Zweefvliegtuig met een propeller: door de propeller rond te draaien wind je de rubberen band op. Als je het vliegtuig vervolgens in de lucht gooit schiet deze weg. Bijvoorbeeld het Libella zweefvliegtuig.
  2. Katapult vliegtuig: dit type vliegtuig is af te schieten met een rubberen elastiek. Een schokbestendige neus is hierbij meer dan welkomen. Bijvoorbeeld het Mini sirius katapult vliegtuig.
  3. Werpvliegtuig: met een werpvliegtuig bepaal je zelf hoe ver het vliegtuig vliegt. Heel stoer voor de beginnende piloot. Bijvoorbeeld het Sirius werpvliegtuig.
  4. Combinatie van (zweef)vliegtuigen: bijvoorbeeld een combinatie van een werpvliegtuig en een propeller vliegtuig.

Benieuwd naar alle zweefvliegtuig speelgoed mogelijkheden? Bekijk dan ons totale assortiment vliegtuigen.

Doe dus mee met de trend van 2022. Schaf een mooi zweefvliegtuig speelgoed aan. Ga naar buiten en de fun kan beginnen. Veel plezier met jouw zweefvliegtuig in de tuin, op het strand of in het park!


Praat mee!